Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Uzņēmumu ieguvumi no prakšu digitalizācijas

Vairāku gadu garumā prakses fiksēšana dienasgrāmatā, atskaites un citas svarīgas dokumentācijas tiek veiktas uz papīra ar roku, vai mājaslapās, kas nav pieejamas visiem prakses vadītājiem, radot neprecizitātes un apgrūtinājumu. Tāpēc Edy365.com ir izveidojis digitālu platformu, kur iespējams veikt visu automātiski. Pāris klikšķi telefonā vai datorā samazina laiku un palīdz pareizāk, un kvalitatīvāk organizēt praktikanta darbu uzņēmumā. Turklāt platforma palīdz daudz vieglāk atrast savu ideālo praktikantu uzņēmumam, kā arī praktikants var izvēlēties no vairākām prakses iespējām. Viena platforma, kas savieno studentu gan ar uzņēmuma prakses vadītāju, gan ar skolas prakses vadītāju. Pieejami visi nepieciešamie pušu kontakti, ja ir nepieciešams sazināties vai uzraudzīt praktikanta paveikto un ātri risināt grūtības, ja tādas ir radušās. 

Turklāt, tā kā visa pasaule ir lielā mērā pārgājusi uz attālinātā darba organizēšanu, tad visa veida darbību digitalizēšana atvieglo ikdienu kopumā. Tā kā lielākā daļa darba devēju tagad pieņem darbā attālināti, viņi arī apzinās attālinātās prakses organizēšanas prasības. Tāpēc studentiem vai neseniem absolventiem nevajadzētu baidīties no attālinātās prakses pieredzes.

Kādēļ uzņēmumi labprāt lieto prakses digitalizāciju?

  1. Tiek samazināta atbildība, sekojot līdzi praktikantu apmeklējumam.
    Ja kāds no praktikantiem neierodas prakses vietā, uzņēmuma prakses vadītājs var to fiksēt platformā un skolas prakses vadītājs to uzreiz pamanīs. Tas atvieglo uzņēmuma prakses vadītāja atbildību, risinot problēmas, ja rodas šāda situācija. Tāpat arī skolas prakses vadītājs ik dienu var redzēt praksē veicamo darbu komentārus un vērtējumus, tāpēc ir iespējams sekot līdzi studenta darbam.
  2. Iespēja analizēt prakses programmu laicīgi un atrast piemērotākos praktikantus.
    Platformā var redzēt prakses programmu, kas pieejama pie konkrētā praktikanta prakses programmas. Tāpēc pirms vēlieties apstiprināt studentu praksei, variet saprast programmas specifiku un pat sazināties ar skolas prakses vadītāju, ja tas nepieciešams. Platformā atrodas tikai tie uzņēmumi, kas patiesi meklē jaunus un talantīgus studentus, lai, iespējams, papildinātu savu darba komandu. 
  3. Lielāka iesaiste no praktikanta puses.
    Praktikantam katru dienu ir pienākums fiksēt paveikto digitālajā dienasgrāmatā, jo sistēma rēķina stundas, kas tiek katru dienu nostrādātas. Prakses beigās, ja dienasgrāmata tiks pildīta pareizi, varēs izdrukāt automātiski sagatavotu prakses atskaiti, kuru būs nepieciešams tikai parakstīt un nosūtīt skolai.
  4. Studenti var atrast prakses vietu, kas patiešām grib apmacīt studentu.
    Ir vairākkārt dzirdēts, ka students savu prakses laiku pavadīja, neko neiemācoties, lieki tērējot laiku un degradējoties. Šādas situācijas rodas, kad skola ir sarunājusi prakses vietas ar uzņēmumiem, kas nemaz negribēja piedāvāt prakses vietas, bet to izdarīja cieņas pēc. Rezultātā darbiniekiem nav laika un studenta prakse ir izgāšanās. Platformā katrs students, meklējot prakses vietu, var būt pilnībā parliecināts, ka tas nenotiks, jo šie uzņēmumi ir izstrādājuši praktikantu pieņemšanas un apmācības programmas, kā arī skolas prakses vadītājs varēs sekot līdzi tam, kas reāli tiek darīts prakses vietā.
  5. Apmācīt praktikantu ir vieglāk un lētāk, nekā meklēt darbinieku darba tirgū.
    Uzņēmumi tic, ka praktikanti ir spējīgi kļūt par labu komandas sastāva papildinājumu, ja tie patiesi tiek apmācīti  un to izaugsme tiek pienācīgi novērtēta. Turklāt pareiza praktikantu uzskaite un atskaišu veidošana piedāvā uzņēmumiem iespēju saņemt finansējumu līdz 270 eiro mēnesī par katru praktikantu. Bieži atskaites ir kļūdainas un nepieciešams ilgs process, lai tās labotu. Edy365.com atskaites veido automātiski, tāpēc uzņēmums var koncentrēties uz sava biznesa izaugsmi.
  6. Perfekts risinājums, ja prakse ir attālināta.
    Uzņēmuma prakses vadītājs, iespējams, strādā no mājām, tāpēc prakses digitalizācija pilnībā pārtrauc papīra prakses dienasgrāmatu parakstīšanu un uzdevumu novērtēšanu. Prakses vadītājs to var veikt no mājām un jebkurā sev vēlamajā laikā.
  7. Visi praktikanti ir vienā vietā
    Pat, ja Jūsu uzņēmumā atrodas vairāki praktikanti no dažādām skolām, tik un tā šajā platformā viņi visi būs vienā vietā. Pilnīgi visa informācija par darbiem, programmām, dienasgrāmatām un citiem svarīgiem dokumentiem atrodas vienā vietā.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ziņot par kļūdu